a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

KENMERKEN APPELVORMIG FIGUUR

De nadruk ligt op je buikzone, dat is  het focuspunt van je silhouet. Je schouders zijn misschien iets smaller zijn dan je heupen. Met het gemis van een specifieke taille is het belangrijk om één regel te onthouden: Leg de nadruk op je benen. Draag korte rokken of een opvallende print.

Ook je gezicht en schouders mogen in de spotlight staan. Draag bijvoorbeeld mooie oorbellen, kettingen en sjaaltjes. Maar draag deze niet te kort. Schouder kun je extra accentueren door een kleine schoudervulling te gebruiken

kenmerken appel vormig lichaam

STYLINGTIPS

Om de bovenkant van je lichaam minder op te laten vallen, kun je dit vlak opbreken door middel van een V-hals. Een blouse met overslag is voor jou ook perfect: deze laat wat huid zien én verhult dat buikje op de dagen dat je er wat minder blij mee bent. Je benen zijn een stuk slanker dan je bovenlichaam, dus deze kunnen best wat meer body gebruiken om het geheel in balans te brengen. Dat doe je bijvoorbeeld door te kiezen voor een grover materiaal zoals leer of velvet of een jeans met uitlopende pijpen. Om je taille meer te benadrukken kun je kiezen voor een mooie getailleerde blazer of top.

NO GO'S

Hooggesloten tops zijn minde flatteus. Om de aandacht niet teveel naar de bovenkant van je lichaam te trekken, kun je beter geen tops met prints, ruches of andere details dragen. Bewaar dat voor de onderkant. Borstzakken of grove revers laten je bovenkant optisch groter lijken. Deze dus liever niet dragen. Vermijd ook jurken met een taille, off shoulder tops, brede riemen en halskettingen in de buurt van je hals.

APPELVORMIGE BEROEMDHEDEN

Mindy Kaling, Queen Latifah en Rebel Wilson.

De appellichaamsvorm is mooi en kan er prachtig uitzien als je de juiste kleding draagt. In onze webshop hebben we prachtige zwarte kledingstukken speciaal geselecteerd voor jou mooie appel figuur. Shop nu de laatste trends.

bottom of page