a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

RUILEN & RETOURNEREN

Heb je een artikel ontvangen dat niet helemaal aan je verwachtingen voldoet? Geen zorgen! Bij ons is retourneren een fluitje van een cent.

Bij elke bestelling voegen we nl. een retouretiket toe, zodat je moeiteloos kunt retourneren. Plak dit etiket op de doos en breng het pakketje naar een Post NL-punt bij jou in de buurt.

Je hebt maar liefst 21 dagen de tijd om te ruilen of retourneren, dus je kunt passen wanneer het jou het beste uitkomt. En goed nieuws: ook afgeprijsde artikelen mogen worden geruild of geretourneerd. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, ongeacht de prijs van het artikel.

Heb je vragen over je retourzending? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

RETOURNEREN / RUILEN DOE JE ZO:

retourneren black just black.png

Op de pakbon die bij je bestelling is bijgevoegd, kun je het artikel dat je wilt retourneren omcirkelen. Geef vervolgens met een cijfer aan waarom je het artikel terugstuurt, zodat we onze service kunnen verbeteren.

Vouw de artikelen netjes op en stop ze terug in de doos. Vergeet niet het retour formulier in de doos te stoppen. Plak vervolgens het retouretiket op de doos.

Lever het pakketje in bij het dichts bij zijnde Post NL- punt. Je hoeft hier niet voor te betalen.

Zodra het pakketje bij ons is aangekomen, gaan we direct aan de slag. We streven ernaar om retourzendingen binnen gemiddeld 3 werkdagen te verwerken. Op die manier kun je snel weer iets nieuws uitkiezen dat perfect bij jou past.

Het volledige aankoopbedrag wordt gemiddeld binnen 14 werkdagen teruggestort op je rekening. Van iedere ruil- of retourzending zijn de retourkosten voor de afzender. Het retour pakketje blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

bottom of page