a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

BLOUSES | TUNIEKEN

Shop hier alle zwarte blouses en tunieken

Met een blouse kun je alle kanten op. Je draagt ze op je werk, naar een feestje of lekker thuis. Geen wonder dat elke vrouw verschillende modellen in haar kast heeft hangen.

Onze voorkeur gaat uit naar easy fit modelletjes die veelal voorzien zijn van elastaan. Hierin kun jij je vrij bewegen en wil je ze het liefst elke dag dragen.

Shoppen bij Black-Just-Black is niet alleen leuk, maar ook super gemakkelijk. Bestel je voor 16:00u dan gaat het pakketje nog dezelfde dag de deur uit! Je kunt heerlijk thuis op je gemak passen, want je hoeft bij Black-Just-Black je pakketje pas na 21 dagen retour te sturen. Zo kun je er rustig over nadenken en passen wanneer het jouw het beste uit komt.

HOW TO STYLE: Blouses en tunieken

Wijde blouses kun je op verschillende manieren stylen. Draag ze lekker los op een skinny jeans of shiny legging. Door ze met een strak onderstuk te combineren blijft je look spannend en luchtig.

Je kunt de blouse ook half instoppen in je broekband. Hierdoor creëer je een scheven breuklijn en een optische slanke taille. Wie wil dat nou niet?!

Is jouw taille je sterkste punt? Dan kun je de blouse gerust in je broek stoppen of er een knoopje in leggen. Jouw X silhouet wordt hierdoor extra verstrekt.

BLOUSE GEKROMPEN?

Was de blouse nogmaals op koud water of op maximaal 30 graden. Stop de blouse niet in de droger! Trek de blouse langzaam in de juiste vorm. Dit doe je door voorzichtig aan de naden te trekken. Ook trek je voorzicht aan het voorpand, achterpand en aan de mouwen. Let op; niet te hard, maar net genoeg. Leg de blouse daarna binnenste buiten op de strijkplank met een dunne doek erover heen. Strijk hem voorzichtig en trek hem weer in het juiste model. Leg vervolgens een handdoek over het droogrek en laat hierop je blouse verder opdrogen.

Eenmaal droog kun je he opnieuw, binnenste buiten, strijken.

Dames blouses en tunieken

bottom of page