a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

Shop hier alle zwarte broeken

BROEKEN

Wie wil er nou geen broek die perfect en comfortabel zit. Een broek is nou eenmaal een goede basis voor je garderobe, een item wat je dus veel zult dragen. Wij letten daarom niet alleen op de looks, maar ook op de samenstelling van de broek. Elastaan is een vezel die voor de stretch zorgt. Iets wat onmisbaar is voor een lekker zittende broek. Maar teveel elastaan zorgt er juist voor dat de broek snel gaat lubberen. Iets wat we absoluut niet willen. Daarom vind je in onze webshop, dames broeken van een mooie kwaliteit, die heerlijk zitten en niet snel gaan lubberen.

Shoppen bij Black-Just-Black is niet alleen leuk, maar ook super gemakkelijk. Bestel je voor 16:00u dan gaat het pakketje nog dezelfde dag de deur uit! Je kunt heerlijk thuis op je gemak passen, want je hoeft bij Black-Just-Black je pakketje pas na 21 dagen retour te sturen. Zo kun je er rustig over nadenken en passen wanneer het jouw het beste uit komt.

LANGER PLEZIER VAN JE ZWARTE BROEK

Was de broek niet te vaak. Door te vaak wassen verliest de broek zijn natuurlijke pasvorm. Ook de kwaliteit van de broek gaat bij iedere wasbeurt iets achteruit.

Draai de broek altijd binnenste buiten als je hem gaat wassen. Zo slijt hij minder hard en was hem samen met zwarte of andere donkere keuren. Was op maximaal 30 graden.

Gooi je broeken nooit in de droger. Door de warmte breken de garens in je broek af. Zeker broeken met elastaan kunnen hier zeer slecht tegen. Als het elastaan in de broek breekt, gaat je broek sneller lubberen. Hang hem aan de pijpen op aan de waslijn, zo blijft de lengte mooi behouden. Laat de broek nooit in de zon hangen. Zo kan hij verkleuren.

Strijk zwarte broeken altijd binnenste buiten, anders heb je kans op glansstrepen. En deze gaan er niet zo gemakkelijk uit! Wil je hem toch van de goede kant strijken? Leg er dan een hydrofiele doek overheen. Zo bescherm je de stof tegen de hitte van de strijkbout. Of gebruik een stomer, deze is super gebruiksvriendelijk en hierdoor krijg je geen glansstrepen op je zwarte kleding.

IS JE BROEK GEKROMPEN?

Was de broek nogmaals op koud water of op maximaal 30 graden. Stop de broek NIET in de droger!  Trek je voorzichtig aan de nog natte broekspijpen. Niet te hard, maar net genoeg dat hij iets langer wordt. Leg hem binnenste buiten op de strijkplank met een dunne doek erover heen. Strijk de pijpen en trek deze weer voorzichtig langer onder het strijken. Hang hem aan de broekpijpen op aan de waslijn en laat hem verder drogen. Je broek is nu minimaal 2 cm langer geworden!

Dames broeken

bottom of page