a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page
Webwinkle keur.png

Bij ons kun je met een gerust hart shoppen. Onze webshop is goed gekeurd door WebwinkelKeur. Dit keurmerk geeft aan dat onze webshop betrouwbaar is en garant staat voor een bepaalde service. Bekijk hier al onze reviews.

Wat betekent dat nu voor jou als klant concreet:

 • Duidelijkheid over prijzen en bestelproces: Je krijgt voorafgaand aan het bestelproces informatie over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend- of administratiekosten. Ook het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoop doet en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

 • Bedenktijd: Je krijgt een bedenktijd van 21 dagen. Als je binnen die tijd van je koop afziet, krijg je alle kosten binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort. De kosten van een retourzending worden wel in rekening gebracht.

 • Garantie via de webwinkel: De webwinkel mag niet doorverwijzen naar een leverancier of fabrikant bij herstel of vervanging van een product. De webwinkel moet problemen rondom garantie dus zelf oplossen.

 • Bemiddeling bij klachten: Heb je een klacht en kom je er met de webshop er niet uit? Dan bemiddelden diverse keurmerken in dit geschil. Als deze klachtenbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

 • Waarborging van privacy: Een webwinkel moet aangeven

  • wat er gebeurt met jouw persoonlijke gegevens

  • hoe ze verzameld worden

  • waarvoor ze gebruikt worden

Ook zo'n zin in shoppen gekregen? Have fun ladies!

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door webwinkelkeur.

 WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

We verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur.  Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur, moet je een naam en e-mailadres opgeven. WebwinkelKeur deelt deze informatie met ons zodat we de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam ook op zijn eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting te geven op je review. Als wij je uitnodigen om een review achter te laten, delen wij je naam, e-mailadres en productinformatie met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze informatie alleen om je uit te nodigen een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft WebwinkelKeur geschikte technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om gebruik te maken van derden voor het leveren van de service. Alle bovengenoemde garanties met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn ook van toepassing op de onderdelen van de dienst waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

bottom of page