a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

HOE VOORKOM JE MODEBLUNDERS

Styling tips heb je al voorbij zien komen, maar het is ook belangrijk om te weten hoe het NIET moet. Er zijn een aantal mode blunders die je zeker moet voorkomen. Met onderstaande tips ga jij voortaan zelfverzekerd de deur uit.

black just black webshop

MERK LABEL OP DE MOUW

Deze is daar bevestigd zodat de verkopers snel het merk kunnen zien van het colbert of de jas als er veel dezelfde kleuren naast elkaar hangen. Heb jij dit nodig in je kledingkast? Absoluut niet. Dus er is maar één plek voor dit label: de prullenbak.

GESTIKTE 'X'

Deze gestikte  “X” aan de achterzijde van je jas of colbert zorgt ervoor dat de splitten dicht blijven tijdens het transport. Waarom denk je dat de  "X" niet dezelfde kleur heeft als de jas? Inderdaad, zodat je dit stiksel er snel en gemakkelijk uit kunt halen. Tevens geeft het je meer bewegingsvrijheid als de "X" eruit is.

KLEDING LUSJES

De lusjes aan kleding zorgen ervoor dat het artikel in de winkel netjes op de hanger blijft hangen. Eenmaal thuis heb je dit niet meer nodig. Knip ze er dus eruit. Je look ziet er cleaner uit zonder deze lusjes. Ook de lange draad tussen de schouders dien je te verwijderen.  

WASLABELS

Het was labels in je kleding kan een dikke bobbel op je heup creëren. Iets waar geen enkel vrouw op zit te wachten, uiteraard. Ook zonder was label kun je het kledingstuk wassen. Was standaard al je kleding op 30 graden. Beter voor je kleding en voor het milieu. Dus wegknippen die handel.

STICKER ONDER SCHOEN

Een half afgesleten sticker onder je schoen ziet er niet stijlvol uit. Je kunt hem gemakkelijk verwijderen met nagellak remover.

Heb jij één of meerdere modeblunders begaan? Ga dan snel aan de slag. Mest je kledingkast uit en zoek een manier om deze blunders te voorkomen. Onthoud in ieder geval dat het belangrijkste is dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

bottom of page