a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

KENMERKEN PEERVORMIG FIGUUR

Bij jouw silhouet ligt de nadruk op de onderkant kant van je lichaam. Dat wil zeggen, dat je gewicht meer op je onderlichaam zit. Bij een peervormig silhouet zijn de heupen het breedste punt van het lichaam en de schouders zijn naar verhouding wat smaller.

De uitdaging is om je schouders iets breder te laten lijken, zodat ze wat meer in verhouding tot je heupen komen. Het accent wordt dan verlegd naar de bovenkant van je lichaam. Wanneer je dan ook nog probeert om met vloeiende lijnen de heupen wat af te zwakken, komt er een perfect evenwicht in jouw silhouet.

peervormig lichaam

STYLINGTIPS

Draag vooral opvallende tops of met een opvallende print. Schoudervullingen klinken ouderwets, maar voor een peerfiguur kunnen ze een ideale uitkomst zijn. Jouw smalle schouders krijgen zo eindelijk iets meer body. Zorg ook voor een goede BH, het liefst een push up of een gewatteerde BH om je bovenlichaam en onderlichaam meer in balans te brengen. Je laat jouw benen slanker lijken door voor een broek of rok te gaan die aan de onderkant wijder uitloopt. Op hoge hakken lijken jouw benen slanker en dus meer in balans met jouw bovenlichaam. Het ziet er ook nog eens super vrouwelijk uit. Ga voor een broek of rok in een donkere tint. Zo leidt je de aandacht af van de onderkant en dat is precies wat je wil.

NO GO'S

Oversized truien kun je als peer beter niet dragen. Of draag er een ceintuur overheen zodat de vierkante vorm verdwijnt. Vermijd het dragen van ballonjurken, sigarettenbroeken en korte strakke rokken; ze leggen extra de nadruk op jouw rondingen waardoor je breder lijkt dan dat je bent. Lichte broeken of broeken met prints zijn niet flatteus voor jou. Ze geven je extra volume aan de onderkant en dat wil je als peer voorkomen.

PEERVORMIGE BEROEMDHEDEN

Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian, Rihanna en Katie Holmes.

Jouw volle heupen en billen zijn helemaal van nu en hartstikke sexy. In onze webshop hebben we prachtige zwarte kledingstukken speciaal geselecteerd voor jouw silhouet.

bottom of page