a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

MAAK EEN STATEMENT

We all have something to say 🖤 dus waarom zou je het niet in stijl doen? Voeg een statement item toe aan je garderobe en laat de wereld weten waar jij voor staat!

 

Om de tekst te laten onderscheiden van de ondergrond maken wij gebruik van zwarte glans folie of flockfolie. Alle teksten zijn bedacht en ontworpen door ons eigen design team. Allemaal unieke items die ook nog eens geproduceerd worden in eigen huis.

Shop hier alle zwarte basics

VERSCHIL GLANSFOLIE EN FLOCKFOLIE

Zoals de naam glansfolie al doet vermoeden heeft deze folie een mooie satijnen glans. Deze glanst subtiel als je beweegt of als er licht op komt. De bedrukking is hierdoor minimalistisch aanwezig.

 

Flockfolie is juiste dikker en heeft een fluweel achtige afwerking. Deze voelt nagenoeg hetzelfde als suède, lekker soepel en zacht. En omdat de folie wat dikker is voeg je een extra dimensie aan het ontwerp toe. Dit alles geeft je T-shirt een luxueuzere uitstraling.

TIPS VOOR KLEDINGSTUKKEN MET EEN OPDRUK

Om de opdruk in goede conditie te houden hebben we hieronder een aantal tips voor je verzameld. Als jij je aan deze tips houdt, kun je optimaal genieten van je favoriete zwarte item met opdruk.

-Denk aan het milieu en was zo min mogelijk

-Was het kledingstuk binnenste buiten en maximaal op 30 graden

-Gebruik nooit wasverzachter

-Zet nooit de strijkbout op de bedrukking

-Strijk altijd binnenste buiten

PLUISJES VERWIJDEREN VAN ZWARTE KLEDING

Zwarte kleding staat altijd super gaaf maar heeft een groot nadeel dat je alle pluisjes en haren hierop goed ziet. Je kunt deze echter eenvoudig van je kleding afhalen met een plakroller. Heb je geen plakroller in de buurt of is deze net op. No worries! Plakband doet ook goed zijn werk. Het fijnste is om een grote plakband rol te gebruiken ( geen duct tape) Rol zo'n 30 cm af en sla hem om de plakband rol heen met de plakzijde aan de buitenkant. Nu heb je een brede plakroller die je gemakkelijk over je kledingstuk heen kunt rollen. Zelf steek ik mijn hand door de plakband rol en kan op die manier snel en eenvoudig alle pluisjes verwijderen.

Lees hier meer tips over hoe je zwarte kleding het beste kunt wassen.

bottom of page