a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page

BODY TYPE TEST

blackjustblack_logo-HART_WIT.png

Benieuwd wat jou het beste staat? Met onze Digitale Style Advisor heb je binnen een paar klikken advies op maat en de juiste items in je winkelmandje.

Eerst moeten we achterhalen wat jouw shape is. Ga daarvoor in aansluitende kleding voor een passpiegel staan en bekijk jezelf van top tot teen.

Wat is het breedste punt van je lichaam? Zijn dat je schouders, je heupen, je borsten of je buik? Heb je een duidelijke taille of is je taille nagenoeg even breed als je heupen en schouders? 

Lees hieronder de beknopte omschrijving van de verschillende silhouetten. In welke herken jij jezelf?

Klik dan op de button van jouw figuur en lees de tips van onze Digitale Style Advisor.

DIGITALE STYLE ADVISOR

De schouders zijn het breedste punt van je lichaam. Je hebt dan een V-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

De heupen zijn het breedste punt van je lichaam. Je hebt dan een A-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

Je schouders, taille en heupen zijn nagenoeg even breed en je hebt weinig taille. Je hebt dan een H-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

Je schouders en heupen zijn even breed echter heb je een smalle taille. Je hebt dan een X-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

Je hebt ronde schouders en je heupen zijn het breedste punt van je lichaam. Je hebt dan een 8th-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

De nadruk ligt op je taille en je buik. Je hebt dan een O-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

Je hebt een tenger en jongensachtig figuur. Je schouders en heupen zijn even breed. Je hebt dan een I-Silhouet. Klik op onderstaande button voor meer info.

LOVE YOUR BODY

bottom of page