a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoosje

Hoe houd ik mijn panty heel?

Bijgewerkt op: 12 okt. 2022

Ben jij ook zo´n persoon die direct een ladder in de panty trekt als je hem aantrekt? En als je hem dan zonder ladders eindelijk hebt aangetrokken dan heb je binnen een paar uur een ladder in je panty! Dat is verleden tijd. Met onderstaande tips heb jij veel langer plezier van je panty en maak je hem sterker.


STOP DE PANTY IN DE VRIEZER

Maak je panty nat onder de kraan en stop hem daarna in een plastic zakje. Leg het zakje een nacht in de diepvries. De volgende dag haal je de panty eruit en laat je ‘m goed drogen. Door de kou worden de vezels van je panty sterker waardoor er minder snel een ladder in komt. Tevens zorgt dit ervoor dat je panty minder snel statisch wordt.

SPUIT HAARLAK OP DE PANTY

Dit zorgt voor een extra laagje stevigheid en bescherming.


CHECK JE NAGELS VAN TE VOREN

Een klein haaltje aan je nagels kan al funest zijn. Controleer de nagels van je handen én voeten nauwkeurig. Truc: rol de panty op zodat je alleen je voet erin hoeft te steken en rol hem dan over je been omhoog.

LET GOED OP DE MAAT

Koop je panty altijd een maatje groter of zelfs een paar maatjes. Hierdoor heb je iets meer speling als je hem aantrekt en zit er minder spanning op de panty. Heb je last van een afzakkende panty? Doe er dan een strakke boxer omheen.

HOE HOGER DE DENIER HOE STERKER

De denier drukt de hoeveelheid draad per vierkante millimeter uit. Één denier staat voor 9000 meter van het garen met een gewicht van 1 gram. Dus hoe hoger het denier getal, hoe dikker de draad en hoe dikker de panty is.

Ultra transparante panty’s: 8 t/m 12 denier

Transparante panty’s: 15 t/m 20 denier

Semi-transparante panty’s: 30 t/m 40 denier

Opaque (niet transparant): 50 t/m 100 denier


GEBRUIK DOORZICHTIGE NAGELLAK

Toch een ladder in je panty? Voorkom dat deze groter wordt en doe transparante nagellak op de ladder.

HANDWAS

Stop je panty in een waszakje en was hem samen met dunne kleding zonder ritsen of gespen. Was op maximaal 30 graden zonder wasverzachter. Stop je panty nooit in de droger!
Wil je meer tips ontvangen en op de hoogte blijven van alle acties en trends van Black-Just-Black?
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page