a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVera

Welke jurk verbergt jouw buikje?

Bijgewerkt op: 14 jun. 2023

Je bent trots op je curves, maar je wilt wel de beste versie van jezelf laten zien. We helpen je graag in jouw zoektocht naar de perfecte jurk die jouw buikje verbergt.

Jurken die je buikje verbergen Black Just Black
Jurken die je buikje verbergen Black Just Black

SOEPEL VALLENDE STOFFEN

Zorg dat de jurk een soepel vallende stof heeft. Een soepel vallende stof valt mooi om je lichaam heen. Hij zorgt voor een luchtige en zwierige look die afslankt en camoufleert.


DRUKKE DESSINS

Effen stoffen zorgen ervoor dat jouw silhouet goed zichtbaar is. Juist bij je buikje wil je dat uiteraard voorkomen. Daarom zijn jurken met dessins altijd een goede keuze. Toch liever een effen jurk? Neem dan donkere, matte kleuren als zwart of donker blauw. Deze kleuren laten jouw lichaamsdelen naar de achtergrond verdwijnen en zorgen ervoor dat jouw favoriete lichaamsdelen alle aandacht krijgen, zoals je benen, armen of decolleté.


JUISTE PASVORM

Een jurk die strak zit bij je buikje legt juist de nadruk op billen en buik. Zorg daarom dat de jurk in dat gebied los valt of plooitjes heeft. A-lijn jurken, shirt dress jurken, wikkel jurken en recht vallende jurken zijn dus perfect voor jouw. Heb je een mooie slanke taille dan kun je deze benadrukken door een riem over de jurk te dragen.


AANDACHT AFLEIDEN

Leg accent op de lichaamsdelen waarop je trots bent! Gebruik een fantasie panty of mooie schoenen om de aandacht op je benen te leggen. Leid de aandacht weg van je buikje door opvallende accessoires te gebruiken. Denk aan een mooie ketting, hoed of een sjaal met een apart dessin.


Bekijk onze selectie jurken en straal in Black Just Black.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page