a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoosje

Zwaar van boven en slanke benen. Wat trek je dan aan?

Bijgewerkt op: 15 jun. 2023

Troost je…..Je bent niet de enige vrouw die van boven zwaar is en slanker van onderen. Denk maar eens aan beroemdheden zoals Dolly Parton, Patricia Paay en Demi Moore.

Het maakt niet uit welke maat je hebt. Sterker nog….. vergeet je maat; het gaat om de vorm. Want met de juiste kledingstukken komt jouw lichaam prachtig tot zijn recht!

Diamant figuur, wat trek je aan. Blog Black Just  Black
Diamant Figuur, wat trek je aan?

SLANKE BENEN

Benadruk je sterke punten nl. jouw slanke benen. Probeer eens een broek met uitlopende pijpen, met de zoom tot op de grond. De uitlopende pijpen brengen je bredere bovenlichaam in balans. Uiteraard mogen strakke jeans en fantasie panty’s niet in jouw kledingkast ontbreken!


TAILLE BENADRUKKEN

Benadruk je vrouwelijke vormen door getailleerde jasjes of blouses te dragen. Let op dat er geen extra pailletten of andere frutsels op de schouders zijn. Wat dan maakt je optisch breder.


CREEER HEUPEN

Een broek of jeans die wat lager op je heupen valt werkt voor jou beter dan een die hoog in je taille zit. Zo'n lage broek geeft je heupen wat meer vorm en dat is precies wat we willen.


BALANS

Om het silhouet in balans te krijgen, is het belangrijk om wat extra volume toe te voegen aan je onderlichaam. Daarnaast is het belangrijk dat je schouderbreedte iets afgezwakt wordt, zodat je schouders en heupen voor het oog mooi in balans komen. Kies b.v voor een uitwaaierende jurk of rok.


JUISTE HALSLIJN

Tops met een V-hals breken je bovenkant iets op, waardoor je smaller lijkt. Of kies voor een wikkeltop of -jurk (met een topje eronder). Beide modellen delen je borstpartij in twee. Trek het shirtje niet strak naar beneden. Hierdoor zie je elk vetrolletje. Beter is het shirt in plooitjes om je middenrif te draperen. Of steek het T-shirt met een punt in je broek band.


WAT TE VERMIJDEN

Tops die je schouders breder maken. Laat de off-shoulder tops, tops met pofmouwen en schoudervullingen links liggen. Andere items die accent leggen op je schouders zijn strapless tops of jurken. Niet doen dus. Strakke jurken of rokken benadrukken je figuur en dus ook je smalle heupen en brede schouders. Kies daarom voor een model dat je net wat meer body rondom je heupen geeft.


Voortaan kies jij de juiste items die mooi bij jouw prachtige figuur passen en straal je als nooit te voren!


Vind je het nog lastig om de juiste items te vinden voor jouw figuur? Shop ze hier in één klik


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page