top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoosje

Maak een statement en draag een T-shirt met tekst.

We all have something to say 🖤 dus waarom zou je het niet in stijl doen? Voeg een statement item toe aan je garderobe en laat de wereld weten waar jij voor staat! Een dames T-shirt met een gave quote tekst is tijdloos en kan altijd!

Zwart dames t-shirt met zwarte tekst
Zwart tekst T-shirt model Tammy Black Just Black

Subtiele look

Wil je jouw statement niet van de daken schreeuwen maar als subtiele touch aan je outfit toevoegen? Kies dan voor een zwart dames T-Shirt met een zwarte tekst. Deze combi is super classy en super sophisticated. Om de tekst te laten onderscheiden van de ondergrond maken wij gebruik van zwarte glans folie of flockfolie. Alle teksten zijn bedacht en ontworpen door ons eigen design team. Allemaal unieke items die ook nog eens geproduceerd worden in eigen huis.


Verschil glansfolie en flockfolie

Zoals de naam glansfolie al doet vermoeden heeft deze folie een mooie satijnen glans. Deze glanst subtiel als je beweegt of als er licht op komt. De bedrukking is hierdoor minimalistisch aanwezig.


Flockfolie is juiste dikker en heeft een fluweel achtige afwerking. Deze voelt nagenoeg hetzelfde als suède, lekker soepel en zacht. En omdat de folie wat dikker is voeg je een extra dimensie aan het ontwerp toe. Dit alles geeft je T-shirt een luxueuzere uitstraling.

Zwarte dames t-shirts met zwart flock druk black just black
Zwart dames tekst T-shirt met zwart opdruk Black Just Black

Statement met de hoofdletter S

Met een witte tekst op een zwart T-shirt maak je direct je Statement duidelijk.

Zwart en wit hebben een hard contrast en hierdoor een perfecte match. Deze twee kleuren samen brengen je Look naar een nóg hoger fashion level!


Was tips voor kledingstukken met een opdruk

Om de opdruk in goede conditie te houden hebben we hieronder een aantal tips voor je verzameld. Als jij je aan deze tips houdt, kun je optimaal genieten van je favoriete zwarte item met opdruk.

​

-Denk aan het milieu en was zo min mogelijk

-Was het kledingstuk binnenste buiten en maximaal op 30 graden

-Gebruik nooit wasverzachter

-Zet nooit de strijkbout op de bedrukking

-Strijk altijd binnenste buiten en op twee puntjes (wol)

Zwart dames T-shirt met witte tekst model Linda BlackJust black
Zwart dames T-shirt model Linda Black Just black

Pluisjes verwijderen van zwarte kleding

Zwarte kleding staat altijd super gaaf maar heeft als klein nadeel dat je pluisjes en haren hierop sneller ziet. Je kunt deze echter eenvoudig van je kleding afhalen met een plakroller.


Heb je geen plakroller in de buurt of is deze net op? No worries! Plakband doet ook goed zijn werk. Het gemakkelijkste is om een grote plakband rol te gebruiken ( geen duct tape, deze is nl. te agressief ) Rol zo'n 30 cm af en sla hem om de plakband rol heen met de plakzijde aan de buitenkant. Nu heb je een brede plakroller die je gemakkelijk over je kledingstuk heen kunt rollen. Zelf steek ik mijn hand door de plakband rol en kan op die manier snel en eenvoudig alle pluisjes verwijderen.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page