a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoosje

Maak een statement en draag een T-shirt met tekst.

We all have something to say 🖤 dus waarom zou je het niet in stijl doen? Voeg een statement item toe aan je garderobe en laat de wereld weten waar jij voor staat! Een dames T-shirt met een gave quote tekst is tijdloos en kan altijd!

Zwart dames t-shirt met zwarte tekst
Zwart tekst T-shirt model Tammy Black Just Black

Subtiele look

Wil je jouw statement niet van de daken schreeuwen maar als subtiele touch aan je outfit toevoegen? Kies dan voor een zwart dames T-Shirt met een zwarte tekst. Deze combi is super classy en super sophisticated. Om de tekst te laten onderscheiden van de ondergrond maken wij gebruik van zwarte glans folie of flockfolie. Alle teksten zijn bedacht en ontworpen door ons eigen design team. Allemaal unieke items die ook nog eens geproduceerd worden in eigen huis.


Verschil glansfolie en flockfolie

Zoals de naam glansfolie al doet vermoeden heeft deze folie een mooie satijnen glans. Deze glanst subtiel als je beweegt of als er licht op komt. De bedrukking is hierdoor minimalistisch aanwezig.


Flockfolie is juiste dikker en heeft een fluweel achtige afwerking. Deze voelt nagenoeg hetzelfde als suède, lekker soepel en zacht. En omdat de folie wat dikker is voeg je een extra dimensie aan het ontwerp toe. Dit alles geeft je T-shirt een luxueuzere uitstraling.

Zwarte dames t-shirts met zwart flock druk black just black
Zwart dames tekst T-shirt met zwart opdruk Black Just Black

Statement met de hoofdletter S

Met een witte tekst op een zwart T-shirt maak je direct je Statement duidelijk.

Zwart en wit hebben een hard contrast en hierdoor een perfecte match. Deze twee kleuren samen brengen je Look naar een nóg hoger fashion level!


Was tips voor kledingstukken met een opdruk

Om de opdruk in goede conditie te houden hebben we hieronder een aantal tips voor je verzameld. Als jij je aan deze tips houdt, kun je optimaal genieten van je favoriete zwarte item met opdruk.

​

-Denk aan het milieu en was zo min mogelijk

-Was het kledingstuk binnenste buiten en maximaal op 30 graden

-Gebruik nooit wasverzachter

-Zet nooit de strijkbout op de bedrukking

-Strijk altijd binnenste buiten en op twee puntjes (wol)

Zwart dames T-shirt met witte tekst model Linda BlackJust black
Zwart dames T-shirt model Linda Black Just black

Pluisjes verwijderen van zwarte kleding

Zwarte kleding staat altijd super gaaf maar heeft als klein nadeel dat je pluisjes en haren hierop sneller ziet. Je kunt deze echter eenvoudig van je kleding afhalen met een plakroller.


Heb je geen plakroller in de buurt of is deze net op? No worries! Plakband doet ook goed zijn werk. Het gemakkelijkste is om een grote plakband rol te gebruiken ( geen duct tape, deze is nl. te agressief ) Rol zo'n 30 cm af en sla hem om de plakband rol heen met de plakzijde aan de buitenkant. Nu heb je een brede plakroller die je gemakkelijk over je kledingstuk heen kunt rollen. Zelf steek ik mijn hand door de plakband rol en kan op die manier snel en eenvoudig alle pluisjes verwijderen.41 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 commenti


Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

Mi piace

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de…

Mi piace

Voordelen van het huren van een E-chopper in Zeeland:

Het huren van een cristinas in Zeeland biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Milieuvriendelijk: E-choppers produceren geen schadelijke uitstoot en dragen bij aan een schonere omgeving. 2. Stille rit: Elektrische aandrijving zorgt voor een geruisloze rijervaring. 3. Eenvoudige bediening: E-choppers zijn gemakkelijk te besturen en vereisen geen speciale vaardigheden. 4. Verkenning: Het is een leuke en efficiënte manier om Zeeland te verkennen, van stadsstraten tot schilderachtige kustgebieden. 5. Groene mobiliteit: Het gebruik van E-choppers draagt bij aan duurzame mobiliteitsopties.

Mi piace
bottom of page