a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 Stylingtips voor de vrouw. Snelcursus.
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSuus

Stylingtips voor de vrouw. Snelcursus.

Styling heeft alles te maken met hoe je de kleding draagt. Door te “spelen” met je kledingstukken gaat je look er direct anders uitzien. Met onderstaande 4 tips maak je in No- Time het verschil tussen een alledaagse outfit en een bijzondere gestylde outfit.


1. Rol de mouwen op van je blouse of colbert

In een flits ben je van een klassiek look naar een nonchalante look geswitcht. Het ziet er niet alleen leuker uit, maar door je mouwen op te rollen creëer je ook een optische smallere taille. Mooi meegenomen, toch?

Uiteraard kun je dit trucje ook toepassen bij al je broeken. Het geeft een leuk speels effect aan je look.


2. Blouse of top half instoppen

Ja je leest het goed. Half instoppen! Je kunt ervoor kiezen om de blouse in het midden nonchalant half in te stoppen en dan een beetje te blousen of een beetje aan de zijkant. Beide finishing touches zorgen voor een high-fashion twist.


3. Knopen open.

Maak gebruik van die knopen door ze niet alleen dicht te dragen. Je kunt dit veelzijdiger stylen. Maak van die maxi jurk eens een lang vest, draag hem open en combineer er een top en jeans bij. Of draag je blouse eens open met een spaghetti top eronder. Mooi speels en vrouwelijk. Zo heb je nog meer plezier van je kledingstukken.


4. Voeg een riem toe

Gebruik een riem niet alleen voor je broeken, maar draag hem ook eens over een colbert of vest. Zo creëer je direct een vrouwelijker silhouet. Of voeg een riem toe over je rechte jurk. Je taille wordt extra benadrukt en je jurk ziet er direct heel anders uit.


Meer tips & tricks lezen?






Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page