a001f79fc963940b9b743dab3820cb45 a001f79fc963940b9b743dab3820cb45
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoosje

Welke broek staat mooi als je klein bent?

Bijgewerkt op: 20 jun. 2023

Ben jij ook niet gezegend met een paar lange benen? En wordt je ook moedeloos als je een nieuwe broek wilt aanschaffen en ze elke keer weer te lang zijn en troosteloos over je enkels vallen? Niet getreurd! Wij hebben tips en tricks hoe jij in no time endless leggs creëert. Daarnaast hebben we broeken voor je geselecteerd die perfect bij je lengte passen.

Broek inkorten zonde rnaaimachine

#1 HIGH WAISTED

Een broek die tot de navel reikt, zit niet alleen super comfortabel maar je benen lijken opeens een stuk langer. Doordat je broek hoger in je taille begint lijkt het alsof je heup ook hoger zit. Je haalt als het ware een paar centimeter van je bovenlichaam “af” en deze komen bij je benen erbij.

Een bijkomend voordeel: combineren op deze broek is een makkie.


#2 BROEK MET WIJDE PIJP

Zorg voor maximale lengte door een broek met wijde pijp te combineren met een hoge hak. Je benen lijken niet alleen langer, maar je totale silhouet oogt duidelijk slanker! Dus wacht niet langer en haal je hakken uit de kast.


#3 ZWARTE BROEK

Naast dat deze broek gewoon een musthave is voor je garderobe, omdat hij met alles goed combineert, is hij óók nog eens de perfecte broek voor korte benen. Voeg een zwarte top toe aan je outfit en je lijkt nóg optisch langer. Doordat je outfit uit één kleur bestaat, wordt dit versterkt in de lengte. Dit zorgt ervoor dat je langer lijkt.

Liggen deze jeans nog niet bij jou in de kast? No worries. Bekijk hier onze selectie van


#4 CROPED JEANS

Het is weer helemaal hot om een broek te dragen die niet tot aan te enkel komt maar een stuk erboven. Bof jij even! Want een croped jeans laten je benen direct een stukje langer lijken. Want hoe meer (bloot) been je ziet, hoe langer je been lijkt.


Bekijk hieronder de video hoe je een broek kunt inkorten zonder gebruik te maken van een naaimachine.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page